Your Personal Training Houten

Published Dec 30, 22
5 min read

Personal Training Mijas

We bieden je ondersteuning. personal trainer assen. We sparren met elkaar over hoe we onze klanten begeleiden. Hoe proactiever je bent, hoe beter wij jou kunnen begeleiden. Sommige rapportages zijn verplicht, omdat we geloven dat als jij aan jezelf en aan anderen uit kunt leggen wat je doet en waarom, dit de kwaliteit van je werk verbetert.

Leefstijl coaches. Vitaliteitspecialisten. personal trainer assen. Gedragsveranderaars! Hoe je jezelf ook noemt: als jij begrijpt dat het behalen van een doel méér is dan trainingsplannen en voedingsschema’s maken, dan zijn wij op zoek naar jou. Heb je oprechte interesse in mensen en hun gedrag? Ben jij in staat trainingen te geven met het eigen lichaamsgewicht en kleine materialen? Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring als personal trainer? Vind je feiten belangrijker dan meningen bij het bepalen van je werkwijze? Vind je het prettig om je eigen tijden in te delen en alleen te werken met klanten die bij jouw profiel passen? Vind je het belangrijk dat het bedrijf waar je voor werkt zich verre houdt van wondermiddelen, loze beloften en quick fixes? Ben je communicatief vaardig, zelfstandig, enthousiast en loyaal? Kan je mensen begeleiden op het gebied van voeding en afvallen? En ben je in het bezit van rijbewijs B en een auto? Dan willen we je graag ontmoeten! .

Is Robert zoveel sneller geworden met hardlopen Slaat Annemiek zoveel harder op de tennisbaan Is Ingrid van haar rugklachten af En kan Frans weer gemakkelijk met zijn kleinkinderen spelen En dat met maar 20 minuten trainen in de week! Indrukwekkend hè? Wil jij ook impact maken en anderen begeleiden naar de beste versie van henzelf met een innovatieve trainingsmethode? Dan zijn wij een goede match! Omdat we aan groeien zijn op onze locaties in Apeldoorn zijn wij op zoek naar 3 personal trainers die ons team komen versterken - Personal training Amsterdam west. personal trainer assen.

Hiervoor gebruiken we een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode. De training die je geeft zorgt ervoor dat deelnemers sterk, fit en gezond worden of blijven. Ook verbetert het immuunsysteem en helpt het om diabetes, stress- en burn-out(achtige) klachten en overige ziektes en (gezondheids)klachten te voorkomen. Als fit20 trainer zorg je ervoor dat jouw klanten iedere week het maximale uit hun training halen, precies afgestemd op hun lichaam.

Ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een vacature voor lifecoach? Wil jij eigenlijk helemaal maar lukt het je maar niet om voldoende cliënten te krijgen om te leven van je coachpraktijk? Wij herkennen deze situatie van heel veel coaches met jou die wij dagelijks spreken.

Je bent vol goede moed begonnen aan je coachpraktijk en je geniet met volle teugen van de coaching sessies die je doet (personal trainer assen). Het is fantastisch om met je passie bezig te zijn en te merken hoe snel je coachees stappen maken, want daarom heb je dit vak gekozen! Maar dan…..

Duo Personal Training

Het begint al bij je propositie. Wat wil je uitstralen? Hoe onderscheid jij je van andere coaches? Welke doelgroep wil je gaan bedienen? Hoe ga je ervoor zorgen dat je overzicht houdt in alle trajecten die je hebt lopen, zeker als het straks drukker wordt. En eigenlijk de lastigste: hoe bouw je een gezonde praktijk op waar jij zonder stress je brood mee kunt verdienen? Omdat wij graag een wereld zien waarin mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn hebben wij besloten om jou te helpen Je te ontzorgen in het runnen van je coachpraktijk en te helpen bij het , zodat jij niet meer op zoek hoeft naar een vacature van lifecoach - personal trainer assen.Voor onze opdrachtgever, een nieuw sportschoolmerk dat zich richt op de zakelijke markt, zijn wij op zoek naar personal trainers / groepsinstructeurs die de klanten intensief begeleidt en groepslessen verzorgd. Deze sportschool wil fitness namelijk op een andere manier benaderen. Het idee van deze nieuwe sportschool is om als klant gekoppeld te worden aan een personal trainer die je ondersteund om gezond te leven.

Als Personal Trainer zul jij met jouw klanten een schema opstellen waarin ze worden uitgedaagd om actief te sporten. Dus niet een half uur achter elkaar op een loopband maar korte trajecten van 2 á 3 minuten die na enige tijd worden herhaald. Jij zult daarin de klant intensief ondersteunen en echt een traject met ze aangaan.

Daarbij wil de opdrachtgever het totale principe van gezonder leven als product aanbieden aan de klant. Sporten is gezond maar gezond voedsel is daarbij minstens zo belangrijk. Als Personal Trainer zul je dan ook advies geven over het uitbreiden van het gezondheidsschema van de klant. Om dit concept jezelf eigen te maken zul jij eerst een trainingscursus volgen in het interne trainingsinstituut van de klant.Ook al zijn jullie een groot groeiend bedrijf, het voelt voor mij als een kleine familie waar ik deel van uitmaak - personal trainer assen. Jullie zijn echt mens gericht. Jullie weten wat er speelt met de klant, met de trainer en diens leven. Daarnaast is het ook heel fijn als startende trainer om de acquisitie niet zelf te hoeven doen.Dat deel is heel fijn, dat je daar zelf niet voor hoeft te lobbyen. Personal trainer Amsterdam Zuid. Inmiddels is mijn agenda nu goed vol, maar zeker in de opstart is het fijn dat je als trainer dat stukje niet zelf hoeft op te pakken. Jullie zijn een fijn bedrijf om voor te werken omdat jullie persoonlijk zijn - personal trainer assen.

Certificate In Personal Training

Voor de klant, maar ook voor mij als trainer - personal trainer assen.

Toegevoegd op 14 november 2022 Categorie, Receptie medewerker, Sales medewerker Ben jij enthousiast, zelfstandig, sportief en houd je van een afwisselende en uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan. personal trainer assen. (Personal training Amsterdam west)..

Navigation

Home

Latest Posts

Auto Voor Export Verkopen

Published Mar 11, 23
3 min read

Auto Verkopen Van Overleden Persoon

Published Feb 09, 23
6 min read

Wat Heb Ik Nodig Om Een Auto Te Verkopen

Published Feb 03, 23
11 min read